MobilaDalin – régi új szereplő a bútortérképen

A román piacon 1992. óta jelenlévő, kárpitos bútorokat gyártó cég 4 éve van jelen hazánkban. Ez a néhány éves jelenlét rendkívül sikeresnek mondható. Számos, neves partner vette fel forgalmazott termékei kínálatába a MobilaDalin bútorait, melyek a vásárlók körében is népszerűek és keresettek.

A Szászrégenben alapított családi vállalkozás elsősorban magas minőséget képviselő ülőbútorok és az ahhoz tartozó kiegészítők – puffok, díszpárnák – gyártásával szerzett elismerést magának. A hagyományos erdélyi stílusjegyek ugyanúgy fellelhetők a bútorokon, ahogy a legmodernebb trendeknek megfelelő, akár minimalista formavilág.

A nemzetközi szinten – Európában és a Közel-Keleten – is méltán népszerű MobilaDalin termékeinek ez a különleges megjelenés, a kiváló minőség a rendkívüli, több mint 450 szövetből választható kárpit kínálat a legfontosabb jellemzője. Tervezőik Dan Cotoi és Mihai Grama – utóbbi ismert név a designer szakmában, több nemzetközi tervezői díj nyertese.

MobilaDalin - kárpitozott bútorok bemutatóterme nyílik a pesti Belvárosban. Rendezvény Magazin 2020,

A manufakturális módszerekkel kivitelezett kárpitos munka, a gondos gyártás és a kiváló alapanyagok használata garanciát jelentenek a minőség legmagasabb szintjére. Többek között ennek is köszönhető, hogy a MobilaDalin a nemzetközi bútorvásárokon is minden évben résztvesz Kölnben, Milánóban és a hazai Construma és a S/ALON kiállításokon.

A 2020. február 20-án Budapest belvárosában nyíló új showroom méltó helyszínéül szolgál a MobilaDalin bútorok bemutatásához, de a tulajdonosok célja ezen is túlmutat. Ez az a tér, ahol találkozhatnak egymással a vásárlók és a bútorokat készítő cég képviselő, a forgalmazó partnerek, tervezők és lakberendezők. Ahol lehetőség nyílik az aktualitások és újdonságok bemutatására, vagy akár egy eszmecserére a szereplők között.

Mod.Home MobilaDalin showroom megnyitó: 2020. február 20. 14 óra
Cím: 1074 Budapest, Rákóczi út 68.
Nyitvatartás: 10-18 óráig

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .