Meddőség ellen a természet erejével

Egy meleg vizű erdélyi tó gyógyiszapjával és vizével végzett természetes meddőségkezelés évente nők százait segíti hozzá a fogantatáshoz.

ELŐZMÉNYEK

A meddőség és a csökkent termékenység a világ népességének jelentős hányadát érintő probléma. A WHO számításai szerint a nők 10 százaléka érintett, és ez az arányszám az elmúlt 20 évben sem csökkent. A meddőség kezelésére eljárások széles választéka áll rendelkezésre világszerte. Köztük megtalálhatók a homeopátiás módszerek, de az orvostudomány eszközeit messzemenően kihasználó kezelések is, mint például az IVF (lombikbébi-program).

Ez a cikk elsőként foglalkozik azzal a kérdéssel, hogy milyen hatékonysággal alkalmazható az erdélyi Szovátán található Medve-tó természetes formában rendelkezésre álló iszapja és vize a meddőség kezelésében.

Ensana Health Spa Sovata. Rendezvény Magazin 2020.

A MÓDSZER

A 2013 májusa és 2019 novembere között a szovátai Ensana Health Spa Hotelben meddőségi problémákkal kezelt minden beteggel rövid idővel a kezelésük után felvettük a kapcsolatot – mondta Dr. Vasilescu George a szálloda orvosa -, hogy adatokat gyűjtsünk a sikeres teherbeesésekről. Összesen 1904 beteg részesült kezelésben.

AZ EREDMÉNYEK

Az adatgyűjtés alapján a meddőségi panaszokkal kezelt 1904 beteg közül 508-nak (30,9 százalékuknak) sikerült közvetlenül a kezelés eredményeképpen teherbe esni. A női betegek átlagéletkora 39 év volt.

MEGÁLLAPÍTÁSOK

A romániai Szovátán működő Ensana Health Spa Hotelben végzett természetes meddőségkezelések sikeresnek mondhatók a fogantatás elősegítésében. További kutatások szükségesek a kezelések és a betegek körében elért eredmények alaposabb vizsgálatához.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .