Egy újabb este a borok és a jazz szerelmeseinek!

Glass of Jazz vol. 7.  Special Edition 

Hetedik állomásához érkezett a Glass of Jazz-sorozat, ahol a hazai borok és a hazai jazz zene elkötelezett hívei ismét átélhetik, e két dolog miért is alkot tökéletes párost. A helyszín ezúttal is a Jászai Mari tér közelében található Budapest Jazz Club, melynek koncerttermében ezúttal a Zolbert lép fel.

Az eseménysorozatot életre hívó Cult in Glass a kezdetektől fogva a zene és a gasztronómia kultúrájának ötvözésén dolgozik, mindig új platformokra helyezve azt. Projektjei között több gasztronómiai eseménysorozat található, úgy mint a PultAlól, a BorDay, a GastroFolt, az Amatőr Vak-borkóstoló Kihívás, a Glass of Comedy vagy a Glass of Jazz, amely mind közül a legnépszerűbb.

Cult of Jazz. Rendezvény Magazin 2019.

A Glass of Jazz koncepciója, hogy minden alkalommal tíz (9 boros és 1 gasztrós) kiállítót vonultat fel a Budapest Jazz Club bistro + jam session részlegében, illetve neves előadót léptet fel annak koncertteremében, és teszi mindezt élhető vendéglétszám mellett.

A sorozat főszervezője, Dávid Dániel ötlete volt, hogy a hetedik Glass of Jazz rukkoljon ki egy saját borral, és ezentúl minden évben egy újabbal. Természetesen mindig a már kiállított pincék készítik el az adott év éppen aktuális Glass of Jazz-borát; idén e felkérésnek a siklósi Joó Tamás Pincészete tett eleget, és készített egy igazán könnyű, bisztrós stílusú vörösbort. A bor az október 24-i eseményen debütál.

Cult of Jazz. Rendezvény Magazin 2019.

A 2019 október 24-i Glass of Jazz kiállítói:

  • hu
  • Holdvölgy Experience
  • Joó Tamás Pincészete
  • Kamocsay Ákos Prémium Borok
  • Kerekes Szőlőbirtok és Pince
  • Mörk Pincészet – Balatonakali
  • Planina Borház és Borterasz
  • Torma Pince
  • Tüske Pince
  • Kanálka

Cult of Jazz. Rendezvény Magazin 2019.

Helyszín: Budapest Jazzz Club – 1133 Budapest, Hollán Ernő u. 7.

Időpont: 2019.10.24. (csütörtök), 18:00-23:00

Koncert: Zolbert (Budapesten még sosem látott 10 tagú nagykoncert) – 20 órától a koncertteremben (https://www.youtube.com/user/ZolbertMusic)

Infók: www.facebook.com/events/555665178304755/

Jegyek: https://www.jegymester.hu/hun/Event/8188962/Glass-of-Jazz-vol7—Egy-este-a-Borok-&-a-Jazz-szerelmeseinek

 

Horpáczi Dávid fotói

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .