Random Trip a Haraszthy Amfiteátrumban

Egy felejthetetlen éjszakára invitálunk minden borkedvelőt, aki szeretne részese lenni a 2023. szeptember 1-jén megrendezésre kerülő fergeteges koncertnek az etyeki Haraszthy Amfiteátrumban. Töltsetek velünk egy fantasztikus estét Etyek szívében, melyen a hazánk legszínesebb könnyűzenei közössége, a Random Trip, színpadra lép!
A koncertet olyan fellépők teszik feledhetetlenné, mint például Péterffy Lili (Lelle) és Vavra Bence, MC Kemon és Saiid rap előadásai, valamint Szebényi Dani billentyűs, Bata István basszusgitáros és Delov Jávor dobos zseniális zenéje. DJ Q-Cee lemezjátszóval és beatbox-kal járul hozzá az est hangulatához. Ráadásként a vendégzenekar, az Ineffable is fűszerezi majd az eseményt.

A Random Trip egy lenyűgöző könnyűzenei közösség

A legkülönbözőbb műfajokat ötvözi és improvizációs koncertsorozatokat tart, melyek magukban foglalják a popot, rockot, jazzt, hip-hopot, bluest és elektro stb. Az előadók változatos összeállításokban adják elő produkcióikat, így minden alkalommal meglepetéseket okozva. A sorozat a legnagyobb koncertszínpadoktól a legjobb klubokig terjed, ahol nemzetközi sztármuzsikusok is rendszeresen csatlakoznak a fellépőkhöz.

Random Trip a Haraszthy Amfiteátrumban. HOL Magazin 2023.

Tudtad?!

Jegyed mellé RANDOM tapas-tál válogatást, borospoharat és finom Haraszthy bort is adunk! Válts VIP belépőt az igazán elit élményért, ugyanis akkor poharakat és 1 palack Haraszthy Öreghegy Brut pezsgőt adunk Neked!

Normál jegy (1 főre):

8900 Ft, mely tartalmazza a koncertre és Amfiteátrumba való belépést, egy pohár Haraszthy bort és a boros poharat.

Jegyvásárlás

VIP asztal (2-4 főre):

50.000 Ft, mely tartalmazza a koncertre és Amfiteátrumba való belépést, egy palack Haraszthy Öreghegy Brut pezsgőt, poharakat és falatkákat.

VIP Jegyvásárlás

Várunk mindenkit szeretettel, hogy együtt ünnepeljük az őszt a Random Trip x Haraszthy koncerten! Ne hagyjátok ki ezt a különleges alkalmat, ahol a zene és a bor együtt varázsolja el a résztvevőket.

További információkért és jegyvásárlásért látogassatok el a Haraszthy weboldalára!

Random Trip a Haraszthy Amfiteátrumban. HOL Magazin 2023.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .