Végállomás Bistro & Wine: Scherer & Szepsy

2023. május 25. (csütörtök) 19.00

Közös kóstolóestre készülünk a fantasztikus Scherer Péterrel és a legendás Szepsy borokkal, ifj. Szepsy István tolmácsolásában. Ezen az estén Európa legjobb pincészetének borait megfűszerezzük csipetnyi irodalommal, falatnyi humoros párbeszédekkel és némi gasztro-izgalommal, amelyet a Végállomás bistro & wine csempész az estébe.

Az est menete

A Szepsy Pincészet avagy a bor urának története és hagyatéka

Kóstoló tételek

*Tokaji Furmint Betsek 2020
*Tokaji Furmint Hasznos 2020
*Tokaji Furmint Urbán 73 2020
*Tokaji Furmint Úrágya 63 2020

Scherer Péter színművész a magyar irodalom legnagyobbjainak gondolatai mellett kedves történetekkel, családi anekdotákkal színesíti majd az estét, amelyek mind a bor körül forognak. Ezeknek a gondolatoknak Szepsy István borai és Várvizi Péter ételei adnak majd szárnyakat.

Kóstoló tételek

*Tokaji Furmint Percze 2018
*Tokaji Furmint Úrágya 2018
*Tokaji Aszú 6p 2017
*Tokaji Édes Szamorodni 2016

Menü

Marinált pisztrángfilé füstölt fekete retekkel, aszalt fügés kecskesajttal és fekete szezámmaggal
Tokaji Furmint Percze 2018

Nyúlcomb és -gerinc fehérsárgarépa-krémmel pirított búzával, sós, bükki salátával és fehér mandulával
Tokaji Furmint Úrágya 2018

Wagyu marhacomb, paprikás, sült rizses ropogóssal, sült ördögszekér gombával és kéksajtos szósszal
Tokaji Aszú 6p 2017

Sárga curry-s „almatorta” rozmaringfagylalttal, kókusszal és sós tejföllel
Tokaji Édes Szamorodni 2016

Gasztronómia, kiváló borok, irodalom egy fantasztikus vacsorán ahol átadhatjuk magunkat a felhőtlen jókedvnek.

Részvételi díj 29.000 Ft +szervízdíj/fő

A rendezvényen való részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött!

Jegyvásárlás ➤

Scherer Péter a “Vendégségben Miskolcon” civil városmarketing program meghívottjaként megismerkedik Miskolc nevezetességeivel is.
A program támogatói: Tudomány és Technika Háza, Keszte Dóra, Nyeste Gábor, Kolozsi István – fps ecosystem, Huniko Kft., MBM Auto Kft., Bükk Penthouse

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .