Újra itt az ősz legizgalmasabb családi rendezvénye: BabaMama és KidExpo 2019

Sztárapukák kerekasztal beszélgetése, baba névválasztási tanácsadás, pocak henna, influencer anyukák közönségtalálkozója. Több száz játékújdonság, izgalmas edukációs- és élményprogramok. Profi szakemberek és ingyenes tanácsadások várnak november 22-24. között a BabaMama és KidExpón. A rendezvény idejére egy különleges, több ezer négyzetméteres játszó- és tanácsadó térré változik át a Budapest Aréna. Várandósok, kisbabások és kisgyerekesek kérdései, mosolya, beszélgetése és öröme tölti majd be a 9000 négyzetméteres kiállító- és élményteret.

Ha te is szeretnél alaposan felkészülni a szülővé válásra, akkor nincs más hátra, mint felkeresni az ország legnagyobb várandósoknak szóló rendezvényét.

A háromnapos programon a szoptatással, vitaminválasztással, a hozzátáplálással vagy bármilyen kisdedfejlődési témával kapcsolatban kérhetsz szakértői segítséget. Dietetikus és gyermekszemész is rendelkezésre áll. Alkalom nyílik a sokszor tabutémáknak számító szülői kétségek átbeszélésére hozzáértő pszichológus közreműködésével. Téma lesz a tanulási nehézségek kezelése, de az iskolaérettség, élménypedagógia, mentálhigiéné és érzelemi fejlesztés témakörében is lesz hová fordulni. A gyermekek digitális felkészültségéről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kollégái gondoskodnak.

BabaMama és Kidexpo a Budapest Aréna rendezvénytereiben 2019. november 22-24 között. Rendezvény Magazin 2019.

A személyes tanácsadások mellett

sok hasznos előadás és élményprogram is színesíti majd a háromnapos rendezvényt. Megörökíthetitek kisbabátok mosolyát egy profi babafotózás keretében. Lesz díjmentes szívhanghallgatás, szakértő tréner előadást tart a várandósság alatti és utáni sportról. Megismerkedhettek a legjobb családtámogatási lehetőségekkel, a XXI-i századi apaság témakörét pedig ismert apukák járják körül egy érdekesnek ígérkező kerekasztal-beszélgetésen. A zenei szórakozásról a Kossuth-díjas előadóművész és zeneszerző, Gryllus Vilmos, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, az Alma Zenekar, valamint Bolba Éva és a JAZZterlánc gondoskodik.

BabaMama és Kidexpo a Budapest Aréna rendezvénytereiben 2019. november 22-24 között. Rendezvény Magazin 2019.

A több mint 200 féle kipróbálható játékújdonságon felül

a rendezvényen idén is sokféle ügyességet és kreativitást fejlesztő program várja a gyerkőcöket. A RoboLaborban minden korosztály remek technikai elfoglaltságokat találhat magának. Láthattok Rubik-kockát kirakó, telefonról irányított buldózert és vonalkövető robotokat, de saját magatok is építhettek és programozhatjátok a kütyüket. Az Utazó Planetáriumban benevezhettek egy igazi űrbéli kirándulásra, részetek lehet egy valódi napfogyatkozásban, de elárulják azt is, hogy miként működik egy valódi távcső. A rendezvényre kitelepült mini KRESZ-pályán a gyermekek játszva tanulhatják meg a közlekedés alapvető szabályait. Idén sem maradhat el a húsz méter hosszú sípálya, ahol egy szál pólóban próbálhatjátok ki a siklás örömét. A kíváncsi kis tudóspalánták kedvenc programja pedig minden bizonnyal a Csináld magad okosságok kísérleti show lesz. Olyan kísérleteket láthatnak a csemeték, melyek otthon is biztonságosan elvégezhetők mindennapi tárgyak segítségével.

BabaMama és Kidexpo a Budapest Aréna rendezvénytereiben 2019. november 22-24 között. Rendezvény Magazin 2019.

Az újdonságokért rajongó szülőknek eláruljuk,

hogy a rendezvényen technológiai innovációkat is ki lehet próbálni: testközelből szemügyre vehetitek a pillanatok alatt összecsukható babakocsit, az okostelefonnal szinkronizálható autósülést és az alvássegítő babafigyelőt. A hozzátáplálást segítő konyhai gépektől kezdve a biztonságot elősegítő okoseszközök mellett, kint lesznek az őssejtbankok és a természetes kozmetikumok, biotermékgyártók legfontosabb képviselői is.

BabaMama és Kidexpo a Budapest Aréna rendezvénytereiben 2019. november 22-24 között. Rendezvény Magazin 2019.

Az élményekben gazdag családi hétvégére már nem kell sokat várni! A BabaMama és KidExpo idén is 9000 négyzetméteren, több mint 200 kiállítóval, és ezernyi emlékezetes élménnyel várja a várandósokat és kisgyermekes szülőket november 22-24. között a Budapest Arénában.

Érdemes alaposan körülnézni az események weboldalain,

ahol a részletes helyszíni programok és hasznos látogatói tanácsok mellett nyereményjátékokat is találhatsz. Különösen örülhetnek a kismamák, hiszen idén egy több mint 1 millió Ft értékű babaváró csomagot sorolnak karácsony előtt az Expóra kilátogató várandósok között!

Részletes program és hasznos látogatói információk a www.babamamexpo.hu és a www.kidexpo.hu oldalakon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .