Hamarosan érkezik a Mikulás az Avalon Parkba

Az Avalon Park a karácsonyi időszak alkalmával ismét ünnepi díszbe öltözik. A meseországgá alakuló szálloda november 30. és december 8. között különleges programokkal várja az érdeklődőket, amelynek során a Mikulás ezúttal többek között olyan segítő társakkal érkezik Avalóniába, mint Elza és Anna hercegnő, Kevin és Karl mignonok, Gru vagy éppen Grincs.

Mikulás party a miskolci Avalon Parkban. Rendezvény Magazin 2019.

Avalóniában minden évben varázslatos a december,

az év utolsó hónapja megannyi meglepetést tartogat mind a gyermekek, mind pedig a felnőttek számára. Ennek fényében november 30-tól a gyerekek kedvenc mesehősei kelnek életre az Avalon Parkban. A Mikulás ugyanis ezúttal olyan segítő társakkal érkezik Avalóniába, mint a Legnagyobb Showman, Elza és Anna hercegnő, Olaf, Pókember, Fekete pókember, Aladdin, Jázmin, Kevin és Karl mignonok, Gru, Grincs, valamint a „Toy Story” főszereplői, Woody és Buzz Lightyear.

Mikulás party a miskolci Avalon Parkban. Rendezvény Magazin 2019.

A programsorozat november 30-tól december 8-ig tart,

hétköznapokon négy előadással, 10:00, 15:00, 17:00 és 19:00 órai kezdettel, hétvégén és december 6-án (pénteken) pedig 10:00 és 18:00 óra között 2 óránként veszi kezdetét a Mikulás show az Avalon Park főbejáratánál. A körülbelül 20 perces interaktív játékot követően a résztvevők a mesehősökkel közösen sétálhatnak fel a Konferencia központba, ahol lenyűgöző színpadi díszlet, valamint fény-és hangtechnika kíséretében nézhetik végig a 40 perces „Avalóniában a játékok életre kelnek” c. meseelőadást. Természetesen idén sem marad el a Mikulással való személyes találkozás sem. Az élmények mellett közös fotókkal és finomságokkal teli ajándékcsomaggal térhetnek haza a gyermekek.

Mikulás party a miskolci Avalon Parkban. Rendezvény Magazin 2019.

Jegyvásárlás, információk:

A Mikulás előadásra november 3-tól lehet helyet foglalni az avalonpark.hu/mikulas-foglalas weboldalon. Személyesen a Maya Játszóparkban szerdától vasárnapig, hétköznapokon 12:00-20:00 óráig, hétvégén pedig 10:00-20:00 óráig. Személyes jegyvásárlásra továbbá a szálloda recepcióján is lehetőség van, hétfőn és kedden egész nap, valamint szerdától péntekig 12:00 óráig. A műsorra 19 fő részvétele esetén kedvezményes csoportos jegyek is vásárolhatók. Bővebb információt a „Mikulás mesés kalandjai Avalóniában” programról a https://avalonpark.hu/aktualitasok/mikulas-meses-kalandjai-avaloniaban oldalon olvashatnak. Jegyvásárlással kapcsolatos kérdéseiket pedig a mikulas@avalonpark.hu e-mail címen vagy a +36-20 213-15-31-es telefonszámon tehetik fel az érdeklődők.

Mikulás party a miskolci Avalon Parkban. Rendezvény Magazin 2019.

Csöppenjenek bele Avalónia varázslatos mesevilágába és gazdagodjon az egész család feledhetetlen élményekkel az ország egyik legizgalmasabb Mikulás programján!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .