Az Ensana Poszt-Covid gyógyprogramot indít

Európa vezető gyógyszálloda üzemeltetőjének újszerű integratív koncepciója a természetes gyógyító erőforrásokat orvosi szakértelemmel ötvözi.

Az Ensana, Európa vezető gyógyfürdőmárkája, kifejlesztett egy új, a légzőszervek helyreállítását célzó programot azok számára, akik Covid-19-ben vagy más légúti betegségben szenvedtek. Az új gyógyprogram egyedülálló módon támogatja az immunrendszert a helyi természetes gyógyhatású erőforrások, az orvosi szakértelem és a hagyományos gyógykezelések kombinálásával. A speciális kezeléseket tartalmazó csomagot olyan vendégek is igénybe vehetik, akik immunrendszerüket kívánják erősíteni a légzőszervi betegségek megelőzésének céljából.

A Magyarországon 3 desztinációban elérhető “Könnyed légzés” program a légzőrendszer regenerálására összpontosít. A 21 kezelést tartalmazó hétéjszakás wellness-tartózkodás alatt többek között ásványi fürdőket, oxigén inhalációt, légzőgyakorlatokat, masszázst, hidroterápiát, sóbarlang kezelést, váltófürdőt, infravörös terápiát, iszapkezeléseket, vezetett Nordic Walking túrákat és további, a helyi adottságoktól is függő terápiát alkalmaznak.

Ensana wellness a pandémia után is.Rendezvény Magazin 2021.

„Az egyedülálló természeti erőforrásaink – mint a termálvíz és az iszap – gyógyító tulajdonságait az orvosok és terapeuták szakmai ismereteivel ötvözve az Ensana szállodaláncnál lehetőség nyílik komplex gyógyprogramok összeállításra” – mondta el Mark Hennebry, az Ensana vezérigazgatója. „Az első szállodák nyitása óta folyamatosan vendégeink egészségére és jó közérzetére összpontosítunk, az új program egy további módja annak, hogy integratív koncepciónk – több évtizedes tapasztalatokra alapozva – segíthesse vendégeinket egészségükkel kapcsolatos céljaik megvalósításában.”

Az Ensana „Könnyed légzés” programja

a magyarországi Ensana szállodákon kívül a Cseh Köztársaságban, Romániában és Szlovákiában is elérhető az érdeklődők számára, ráadásul többféle árszínvonalon, 3 és 5-csillagos szálláskategóriában is. „Mindig azt vallottuk, hogy a jó egészség olyasmi, amit minden embernek elérhetővé kell tenni. Napjainkban ez kiemelt fontosságúvá vált, hiszen a pandémia megmutatta, hogy egészségi állapotunk minden más értéknél fontosabb” – tette hozzá Mark Hennebry.

Míg az elmúlt évben a szállodák többsége a korlátozások miatt üzemszünetre kényszerült, az Ensana szállodavállalat a létesítmények korszerűsítésére fordította az időt, jelentős beruházásokat végzett valamennyi szállodájában, melyek elsősorban a szobák és éttermek felújítására és korszerűsítésére fókuszáltak. Az elmúlt évben az Ensana megnyitotta első brit gyógyszállodáját is, a Buxton Crescent hotelt, amely Kelet-Közép-Anglia festői Peak District területén található György korabeli épület. A teljeskörűen felújított szállodában a helyi termálvizet használják a széleskörű hidroterápiás kezelésekhez.

Az Ensana szállodák arra készülnek, hogy májustól vagy júniustól újra fogadhatják a vendégeket.
A márka egy új hűségprogramot, az Ensana Life-ot is elindított, amely kedvezményeket és előnyöket biztosít a visszatérő vendégeknek.

Az újbóli megnyitásra az Ensana szigorú higiéniai és biztonsági protokollokat állított fel, amelyek túlmutatnak a helyi kormányzati előírásokon, beleértve a személyzet tesztelését, oltását, illetve testhőmérsékletének mérését, a szálloda minden területének gyakori fertőtlenítését, valamint a vendégek biztonságos távolságtartásának biztosítását.

„Már nagyon várjuk, hogy ismét vendégeket fogadhassunk mind a 27 szállodánkban. Európa vezető gyógyfürdő-üzemeltetőjeként felismerjük, mekkora szerepünk lehet abban, hogy sokakat hozzásegítsünk az egészséges élethez vagy a gyógyuláshoz, felépüléshez”- zárta gondolatait Mark Hennebry.

###

Az Ensanáról:

A 2019-ben megalakult az Ensana, Európa vezető gyógyfürdő márkája. A csoport jelenleg 27 gyógyszállodát üzemeltet Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában és az Egyesült Királyságban, gyógyszállodák széles választékát kínálja Európa történelmi fürdővárosaiban – amelyek híresek természetes erőforrásaikról és gyógyhatásukról. Az Ensana kifejlesztett egy egyedülálló, újszerű integratív gyógyászati koncepciót, amely a természetes erőforrások gyógyhatását orvosi szakértelemmel és modern diagnosztikai módszerekkel ötvözi, hogy a vendégeket hozzásegítse egészségükkel kapcsolatos céljaik eléréséhez. A csoport elkötelezett vendégei egészségének és közérzetének javítása iránt, ezért gyógyfürdők széles választékát kínálja többféle kategóriában is. Az Ensana Health Spa Hotels-ről további információt a www.ensanahotels.com/hu oldalon talál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .